Önsen Şehit Ahmet Altun Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://onsencpl.meb.k12.tr
Adres : ÖNSEN MAH. BELEDİYE (PINARBAŞI) BUL. ŞEHİT AHMET ALTIN ÇOK PROGRAMLI LİSE BLOK NO: 21A ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Çağdaş düzeyde her türlü fiziki koşullarını ve uzman kadrosunu tamamlamış; piyasanın gereksinimlerine uygun mesleki eğitim veren bir okul olmak ve kendini bilen, geçmişine bağlı, yararlı ve yeniliklere açık öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Biz tarihi değerlerimizi bilen ve ondan güç alarak güzel bir dünya oluşturmak için çalışan öğrenciler ve güzel ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda, yeterli mesleki beceriye sahip çağdaş bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : SPOR 2009-2010 Öğretim Yılı Güreşte İl birincilikleri, ikincilikleri ve üçüncülükleri2014-2015 il kros yarışması takım halinde il dördüncüsü

Saatler : 08.10-15.15
Servis :
Ulaşım : Öğretmen servisi ile
Yerleşim Yeri : Önsen Mahallesi/Onikişubat Kaymakamlığı Kahramanmaraş
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 18 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Güreş, Atletizm, Kros, Boks, Futbol, Kort Tenisi, Voleybol, Masa Tenisi ve Boccye alanlarında katılım sağlanmış olup birçok alanda dereceler elde edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2015- 2016 eğitim öğretim yılında TUBİTAK Bilim fuarı gerçekleştirilmiştir. 2017- 2018 eğitim öğretim yılında TUBİTAK Bilim fuarı gerçekleştirilecektir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2016-2017 eğitim öğretim yılında ''Geleceğin Giyim Kahramanları '' projesiyle İtalya'ya gidilmiştir.